O nama

Automehanika Jakopović je osnovana početkom 2001 godine. Iste godine su započeli radovi na izgradnji potpuno novog objekta koji će u konačnici zadovoljavati sve potrebe za cjelovito pružanje usluge pregleda i popravka vozila.

Osnovna vrijednost i zalog za budučnost vodstvo Automehanike Jakopović vidi u visokoj stručnosti, ljubaznosti i odgovornosti svojih djelatnika.
Paralelno sa svojim razvojom Automehanika Jakopović kontinuirano radi na stručnoj i profesionalnoj edukaciji svojih djelatnika kako bi mogli još uspješnije odgovoriti na nadolazeće izazove te potrebe i zahtjeve klijenata.
Kontinuirano ulaganje u djelatnike i njihova visoka motiviranost osnova je poslovanja našeg kolektiva jer je upravo to nemjerljiva snaga i prednost Automehanike Jakopović.

Automehanika Jakopović od samih početaka pridaje veliku brigu zaštiti okoliša kroz redovito educiranje svih zaposlenih i pračenje propisa. Sva otpadna motorna ulja, zauljeni otpad (filteri, krpe….) i akumulatori se prikupljaju, transportiraju i recikliraju prema svim važećim propisima.